Wat kunnen wij hierin voor u betekenen?

 In

De organisatie ‘Maatwerk-Hypotheek’ heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd om op een verantwoorde manier voor klanten een hypotheek te kunnen aanbieden bij een geldverstrekker waarbij de klant bij voorbaat dacht hiervoor niet in aanmerking te komen. Wij kunnen en tevens doen dit namelijk op een niveau dat hoger ligt dan eigenlijk door geldverstrekkers en het Ministerie van Financiën worden gesteld.

Waarbij een hypotheekadviseur vaker alleen kijkt op het moment van nu waarom een hypotheek passend zal moeten zijn, kijkt Maatwerk-Hypotheek verder voor u als klant. Wanneer wij dan een maatwerk hypotheek aanbieden bij een geldverstrekker, zal dit op het niveau zijn van iemand die een financieel planner inhuurt. Dit betekent dan voor u als klant dat deze financieel planner u helpt bij het in kaart brengen van uw financiële situatie van nu EN in de toekomst. Dit leidt tot een persoonlijk financieel plan dat uitgaat van uw wensen en mogelijkheden. Ook zullen hieruit voor u de mogelijke kansen of risico’s worden weergegeven die een geldverstrekker belangrijk vindt om te kunnen bepalen of u wel in aanmerking komt voor een maatwerk hypotheek. En met dit plan gaan wij voor u de gevraagde maatwerk hypotheek aanbieden bij een bepaalde geldverstrekker. Ons doel en plan hiermee is om alle risico’s die een geldverstrekker meeneemt in de beoordeling om uw hypotheek wel of niet goed te keuren, deze als cijfermatig ingecalculeerd te hebben en tevens zoveel cijfermatig met een oplossing afgedekt te hebben.

Bent u dus op zoek naar een hypotheek voor een bepaald bedrag maar denkt u niet dat u hiervoor in aanmerking komt? Klik dan direct op ‘contactbutton’. We kunnen dan kijken of u misschien toch niet in aanmerking kunt komen voor een maatwerk hypotheek.

Recent Posts