Bereken of ook u de overwaarde uit uw woning kunt halen

Wenst u de overwaarde uit uw eigen woning te halen?  Wilt u ook verzilveren voor bijvoorbeeld een verbouwing te kunnen doen,  of extra geld opnemen voor een consumptief doeleinde (auto, vakantie, schenking, etc) ?

Vul dan nu de onderstaande gegevens in. We kunnen dan voor u de mogelijkheden bekijken of het gewenste hypotheekbedrag haalbaar is.

De seniorenhypotheek

Daarnaast zijn de hypotheekregels voor mensen vanaf 57 jaar en ouder soepeler geworden.  Zij kunnen namelijk vaker meer hypotheek krijgen dan dat een standaard hypotheekberekening laat zien.

Wilt u ook weten of de gevraagde hypotheek toch ook voor u haalbaar is, ondanks de standaard hypotheekregels.  En dus profiteren van de “seniorenhypotheek”,   laat dan uw gegevens hieronder achter.  We kunnen dan voor u kijken wat haalbaar is en tevens dan ook bij de juiste geldverstrekker de hypotheek aanvragen zodat ook u kunt profiteren van de “seniorenhypotheek”.

 

Voordelen om gebruik te maken van onze berekening

  • De laagste hypotheekrente
  • Kosteloos en vrijblijvend
  • 100% onafhankelijk en een vergelijking van meer dan 30 geldverstrekkers
  • Binnen een korte periode heeft u een duidelijk antwoord op uw vraag

 

Persoonlijk advies over de overwaarde uit uw woning te halen

Wilt u meer weten over de overwaarde uit uw woning te halen met daarbij de juiste hypotheek? Maatwerk-Hypotheek helpt u graag hiermee verder. U bent bij ons van harte welkom voor een persoonlijk advies, ook wanneer u uw huidige hypotheek alleen wilt oversluiten omdat er geen overwaarde is. We zullen dan samen met u kijken wat voor u de beste hypotheek is.

Overwaarde uit uw woning halen
  • Uw situatie
  • Ga verder
0% Compleet
1 of 2

Uw situatie

Heeft u een betalingsachterstand? *
Selecteer alleen "ja" als uw betalingsachterstand bij het BKR (Bureau Krediet Registratie) is geregistreerd.

Wij werken o.a. samen met deze geldverstrekkers