Wie is Maatwerk-Hypotheek?

Maatwerk-hypotheek is een onafhankelijk organisatie die landelijk opereert met het aanbieden van servicegerichte diensten voor mensen die op zoek zijn naar een hypotheek. Wij kunnen daarom voor iedereen die in Nederland op zoek is naar een hypotheek, onze diensten aanbieden en zijn niet regio gebonden. Dit betekent dan ook dat wij met verschillende geldverstrekkers door het land zaken doen om daarmee de hypotheek te realiseren die bij iedereen past. Daarnaast biedt Maatwerk-Hypotheek ook haar expertise aan voor hypotheekadviseurs en financieel adviseurs om te begeleiden in hypotheekaanvragen waarbij klanten in een unieke situatie zitten waarbij maatwerk nodig is

Voor wie is Maatwerk-Hypotheek bestemd? Voor iedereen!

Maatwerk-Hypotheek is voor iedereen in Nederland die op zoek is naar een hypotheek.  Ongeacht uw leeftijd kunt u een hypotheek krijgen en bieden wij onze diensten aan. Voor elke groep mensen bieden wij verschillende diensten aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan starters of verhuizers die op zoek zijn naar een eerste hypotheek of op zoek zijn naar een nieuwe hypotheek. Mensen met een bestaande hypotheken die deze bestaande hypotheek willen oversluiten of omzetten.

Ook voor andere groepen mensen bieden wij onze diensten aan die op zoek naar een hypotheek voor een bepaald doel. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld een hypotheek om een woning daarna te kunnen verhuren, of geld uit de bestaande woning halen die (bijna) hypotheekvrij is om daarmee bijvoorbeeld een schenking, wereldreis, nieuwe auto of iets anders mee te kunnen doen.

Tenslotte kunt u in de situatie geraken waarbij u en uw partner uit elkaar gaan. Dan moet u op zoek naar een hypotheek om de bestaande woning daarna op eigen naam te laten zetten of een andere woning te financieren. Voor al deze groepen en nog meer biedt Maatwerk-Hypotheek haar diensten aan.

Hoe doen wij dat?

De mensen van Maatwerk-Hypotheek hebben zich de afgelopen jaren veel beziggehouden met de steeds strengere regelgeving waaronder een hypotheek verstrekt kan worden. Jarenlang zijn onze mensen bezig geweest om zich te specialiseren in het zodanig aanvragen van een hypotheek zodat deze met succes afgesloten kan worden bij een bepaalde geldverstrekker.