Ik wil lagere maandlasten. Wat nu?

 In

U heeft aangegeven om lagere maandlasten te willen hebben. Gezien de huidige hypotheekrentes verwacht u met uw huidige hypotheek met de daarbij behorende hypotheekrente ook een lagere rente te kunnen afsluiten zodat u maandlasten omlaag gaan. Maatwerk-Hypotheek kan u hierbij helpen.

Maatwerk-Hypotheek kijkt namelijk voor u eerst of het überhaupt interessant is om uw huidige hypotheek over te sluiten zodat u ook echt lagere maandlasten gaat krijgen. Vaak blijkt namelijk bij het oversluiten van uw huidige hypotheek dat er een boeterente aan gebonden zit omdat u vroegtijdig uw huidig hypotheekcontract aanpast of beëindigd. Uiteindelijk blijkt dan dat u er financieel niet veel op vooruit gaat maar een hoge boeterente heeft moeten betalen bij uw huidige geldverstrekker.

Maatwerk-Hypotheek zal daarom eerst voor u bekijken of oversluiten echt voor u interessant is. Dit eerste gesprek doen wij kosteloos.

Wanneer blijkt dat oversluiten voor u interessant kan zijn en u dat tevens wenst, zal Maatwerk-Hypotheek het proces voor u ook verder in gang zetten. Dit doen we dan opnieuw op basis van de wensen van u als klant. We zullen dan voor u echt maatwerk leveren door te kijken wat u verstaat onder lagere maandlasten maar tevens ook door in het achterhoofd te houden wat dit later voor u betekent. U wilt namelijk nu gerustloos kunnen leven maar dat wilt u straks in de toekomst nog steeds kunnen. Maatwerk-Hypotheek kijkt daarom verder dan alleen het huidig moment maar ook vooruit in de toekomst.

Recent Posts